Benzi desenate în limba română

Comics League este o comunitate pentru pasionații de benzi desenate. Aici poți citi benzile desenate preferate în limba română - Marvel, DC și nu numai.

Înregistrează-te acum

BlizzCon 2018

Sailant

Comicar nou
Nu am stat să urmăresc tot live-ul, m-am uitat doar la anunțul despre Heroes of the Storm și Diablo.
Heroes of the Storm nu aduce nimic special dar nici rău nu este, un erou nou și ceva modificări pentru anul care vine.
Iar Diablo Immortal care nu a fost primit deloc bine, nu mă încântă, nu sunt împotriva lui, dar mă simt dezamăgit. Am citit niște chestii despre cum ar fi o clonă al unui joc al celor de la NetEase, responsabili și pentru Diablo Immortal. Ceea ce este stupid, este un joc pe telefon iar asta îl limitează foarte mult, e și normal ca să arate ca restul jocurilor din aceași categorie.
Fiind un joc de mobil poate avea destule probleme: bateria o să se consume repede, datele mobile (din fericire la noi în țară nu reprezintă o problemă) și probabil mai mult de 15-20 de minute nu o să poți juca, oricât de bine o fi optimizat o să înceapă să se încingă telefonul. Iar dacă va avea microtranzacții și un sistem de energie atunci nici nu cred că mai mă obosesc să îl instalez.
 

Daniel

Robin
Pai Diablo din moment ce e mobile game cel mai probabil o sa fie bazat pe microtransactios.
Reclame sigur nu o sa bage si nici prea mult nu ar putea sa coste un joc mobile, so microtransactions all the way
La vara iese si WoW classic, careva interesat?
 

Bogdan

outlaw
Administrator
Echipa
Editor
Au zis ca nu stiu sigur daca va fi bazat pe microtranzactii. Mie personal imi place ideea de diablo pe mobile si abia astept :)) in ciuda hateului adus...
Pe classic wow ma bag eu, abia astept, ca tare mizerie e ultimul expansion. FOR THE ALLIANCE! :rolf
 

Shadkov

Lich King
Din păcate acum văd postul, dar nu contează, mereu e bine să comentezi. :rolf. Apare Warcraft Reforged, voi ştiţi ce înseamnă asta? Toată lumea o va lua razna, iar acest W3 nu e un remasterd, doar grafica e schimbată. Atât. Povestea e la fel. Lumea va juca din nou hârţi custom cum juca pe Garena. Can`t wait.
Classic WoW e pentru plebi, nu am de gând să stau să mă chinui ca în trecut iar Diablo mobile.. Nu știu ce să zic. Bine ca am un telefon mai bun ca laptopul :rolf
Btw. Apare și un erou nou pe Overwatch, Ashe. De abia aștept să joc cu ea. :wobble