Benzi desenate în limba română

Comics League este o comunitate pentru pasionații de benzi desenate. Aici poți citi benzile desenate preferate în limba română - Marvel, DC și nu numai.

Înregistrează-te acum

Au trecut aproape 6 ani de cand nu am mai facut asta...

Kirin

Comicar nou
Salut, numele meu este Lucian dar majoritatea oamenilor imi spun Kirin. Am nickname-ul asta de aproape 6 ani si a devenit intr-un fel adevarata mea identitate... Sunt student la finante-banci in Cluj la FSEGA. Mi-am petrecut majoritatea timpului de pana acum urmarind anime-uri, seriale, jucand jocuri video si antrenandu-ma desi nu nu prea imi ofera o placere deosebita. Urasc foarte multe lucruri si nu imi place nimic in particular (now I sound like Sasuke...).
Momentan incerc sa fac cat mai multi bani si sa plec in Japonia dupa ce imi iau licenta si sa continui sa castig bani din afaceri online acolo desi nu vreau sa fac asta pentru foarte mult timp.
Cat despre comics... nu prea sunt fan dar am ramas fara lucruri de facut asa ca o sa le dau o sansa :/.
P.S. Ma intreb ce am scris in prezentarea mea de acum 6 ani...
 

leX

sɹopuǝΛ ǝᴉdɯɐǝɹƆ
Cum poți să rămâi fără lucruri de făcut? That shit right there is sad man.

Welcome, I guess. :rolf
 

Kirin

Comicar nou
Easy... Stiu toata materia din facultate de la liceu si din ce am mai invatat si nu mai pot sa joc league la high lvl din cauza ca mi-am distrus incheieturile boostand =)) si in rest nu am mai nimic de facut...